Adresseavisen skriver at Sollied selv ikke avviser det. Kontakten mellom partene skal også ha vært veldig tett den siste tiden etter at det ble klart at Knut Tørum er på vei ut av trenerstolen og vekk fra Rosenborg.- Det har jo nærmest vært tett dialog siden jeg forlot klubben, sier Trond Sollied til Adresseavisen. Han gjør ingen forsøk på å skjule interessen.Gent-treneren har en klausul i toårskontrakten sin som sier at han kan forlate klubben til sommeren, men selvsagt kan han som alle andre, kjøpes fri. Og det er nettopp det Rosenborg har planer om å gjøre.Sollied sier til Adresseavisen at det kun er Rosenborg som er aktuell for ham i norsk fotball.Det skal for øvrig være helt uaktuelt å bruke Nils Arne Eggen eller sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen på treningsfeltet i en overgangsfase til eventuelt Sollid er på plass. Det mest sannsynlige er at Trond Henriksen fortsetter som trener, enten alene eller sammen med Kåre Ingebrigtsen. (©NTB)