Styret i Marine Harvest ASA har ansatt Åse Aulie Michelet som ny konsernsjef i Marine Harvest. Hun tiltrer stillingen 1. mars 2008. Aulie Michelet har bred ledererfaring fra internasjonal kommersiell virksomhet.Aulie Michelet kommer fra stillingene som globalt ansvarlig for all produksjon i GE Healthcare Medical Diagnostics og Administrerende Direktør i GE Helathcare AS.Aulie Michelet har hatt ulike internasjonale lederstillinger i Nycomed AS og Nycomed Amersham siden 1979 innenfor både markedsføring og forskning. Hun har blant annet vært forskningsdirektør Medisinsk Biologi og direktør Produksjon. Hun er styremedlem i Orkla og har tidligere hatt styreverv i en rekke selskaper, deriblant Yara og Eksportfinans."Styret i Marine Harvest er svært tilfreds med at vi får Åse Aulie Michelet som ny konsernsjef i selskapet. Hun er en usedvanlig godt kvalifisert leder som forener nødvendig markeds, kunde- og resultat fokus - med en utpreget evne til å lede og forstå mulitkulturelle organisasjoner", sier styreleder Svein Aaser i Marine Harvest.