Derfor er han i dag Norges rikeste mann

- Han er nok som alle andre redere, og gir først fra seg styringen når han går i graven, sier redaktør Gunnar Stavrum, om skipsreder og investor John Fredriksen.

Scanpix / Scanpix
Arbeidsliv

Skipsreder og investor John Fredriksen er ekstremt kunnskapsrik og ekstremt villig til å ta sjanser. Derfor er han i dag Norges rikeste mann, med en antatt formue på 55,5 milliarder kroner i 2007, skriver temaavisen, Mergers & Acquisitions, utgitt av Mediaplanet.- Han er nok som alle andre redere, og gir først fra seg styringen når han går i graven. Nå ser vi at han gir litt større spillerom til sine to døtre (Kathrine og Cecilie red.anm.), men ingen er i tvil om hvem som er sjefen. Det er nok ikke ønske om å tjene en milliard til som driver han, sier redaktør Gunnar Stavrum, ifølge temaavisen, om skipsreder og investor John Fredriksen.Sammen med Odd Harald Hauge har Stavrum skrevet to biografier om John Fredriksen.Ifølge Stavrum er Fredriksen et konkurransemenneske og genuint interessert i det han driver med.Foto: Scanpix

Nyheter
Børs