Gratis tilgang til teknisk programvare

Microsoft gir studenter gratis tilgang til teknisk programvare. Følgende programvare gjøres tilgjengelig.

Arbeidsliv

Prosjektet Dream Spark gir millioner av studenter fra hele verden tilgang til profesjonell programvare innenfor utvikler- og designverktøy.Bill Gates kunngjør i dag at selskapet gir studenter over hele verden gratis tilgang til Microsofts siste utvikler- og designerverktøy. Dette gjøres for å oppmuntre denne gruppen til å bruke sine kreative evner og bidra til at de kommer inn på et bra spor når det gjelder studier og karriere.- Vi ønsker å gjøre det vi kan for å utstyre en ny generasjon av ledende teknologer med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle nye programmer som kan bidra til problemløsning og økonomisk vekst. Microsoft Dream Sparks tilbyr profesjonelle verktøy som vi håper kan inspirere studenter til å utforske programvareverdenen og oppmuntre dem til å stå i spissen for de neste store fremskrittene innen IT, sier Gates.Microsofts studentprogram Dream Sparks gjør et bredt spekter av utvikler- og designerprogramvare tilgjengelig for nedlastning. Tilbudet tilgjengeliggjøres i dag for mer enn 35 millioner studenter i Belgia, Kina, Finland, Frankrike, Tyskland, Spania; Sverige, Sveits, Storbritannia og USA. Norske studenter får mulighet til å laste ned programmene gratis i slutten av mars.Følgende programvare gjøres tilgjengelig:Microsoft utviklerverktøy:Visual Studio 2005 Professional EditionVisual Studio 2008 Professional EditionXNA Game Studio 2.012 mnd. Gratis medlemskap i XNA Creators ClubMicrosoft designer tools:Expression Studio, inkludert:Expression WebExpression BlendExpression DesignExpression MediaMicrosoft plattform ressurser:SQL Server 2005 Developer EditionWindows Server, Standard Edition

Nyheter
Næringsliv