Simulering av ulike situasjoner i business, er i sterk vekst. Ved hjelp av ulike spill og programmer kan man simulere fusjoner, oppkjøp, ulike strategier og lære gjennom å feile - uten å miste jobben eller kjøre selskapet i grøfta.- Verden er full av dyktige ingeniører med store kunnskapshull i økonomi og markedsføring. Ofte mangler helhetstankegangen og de trenger hjelp for å forstå den og sin egen rolle, sier Sven-Inge Hägnemo til Veckans Affärer.Han står bak strategisimulerinngsprogrammet "", som selges over hele verden.BTS er svensk konsulentselskap som blant annet har spesialisert seg på . Selskapet har nå 300 medarbeidere og omsetter for godt over 500 millioner kroner i året, skriver magasinet.VD for , Matrin Fagerberg, sier de har mange av verdens største selskap som kunder, og at de har utdannet 75.000 sjefer siden 1986.