Kanerva har sendt rundt 200 tekstmeldinger med svært direkte invitter og seksuelle antydninger til den 29 år gamle Johanna Tukiainen.Han sa først at han ikke har gjort noe galt og at SMS-ene bare var for å takke for hennes opptreden på hans 60-årsdag, men har siden innrømmet at de ikke var helt på sin plass.Mange av tekstmeldingene som uketidsskriftet Hymy trykket tirsdag, inneholder forslag om møter, berøring og antydninger om å bli bedre kjent.«Ville du like å gjøre det på et eksotisk sted, hvor kunne det være?» og «Hvordan ville det være å berøre deg med fingrene på en nattklubb», er blant meldingene utenriksministeren sendte til Tukiainen.Kanervas konservative parti, som er en viktig del av den finske regjeringskoalisjonen, tar sikte på å utnevne ny utenriksminister i løpet av tirsdag. (©NTB)