Tidligere denne uken omtalte vi de ti jentene som kjemper om å bli årets Frøken Norge. Nå har NordicBet kommet med sine odds, og spilleselskapet har Lene Egeli (nr. 3 fra venstre på bildet under) fra Stavanger som favoritt. Et spill på henne, og du får tre ganger innsatsen.Nærmeste utfordrer er også fra Stavanger. Mariann Birkedal (nr. 5 fra venstre) har fått 3,50 i vinnerodds.Oddssetterne i Nordicbet har også sansen for Oslo-jenta Farzaneh Davodi (nr. 6 fra venstre), som gir fem ganger pengene.Som de fremste outsiderne holdes Line Rasch Rogne (Kolbotn), Hanne Sagstuen (Narvik) og Lena Bjørnås (Bardufoss), som alle kan tidoble pengene dine.Publikum sitter på 1/3 av stemmene, og kan stemme på sin favoritt frem til 19. april. Det første av fire programmer i Frøken Norge 2008 kommer 7. april, mens selve finalen sendes på TVNorge 21. april. Fagjuryen og finalejuryen sitter også på hver sin tredjedel av stemmene.Foto: Froken.no