Blom skriver i en en melding at selskapets mange spennende forretningsmuligheter krever tilførsel av ytterligere kompetanse og en styrket organisasjon på alle nivåer. Selskapet har derfor foretatt visse organisatoriske endringer.Håkon Jacobsen (45) tiltrer som CEO/administrerende direktør i Blom. Håkon Jacobsen kommer fra Accenture hvor han var Managing Director for Telekommunikasjon og IT for Asia og Stillehavet. Jacobsen er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim.Dirk Blaauw overtar som arbeidende styreleder. Nåværende styreleder Per Kyllingstad vil fortsette som styremedlem i selskapet.Styret i Blom har også besluttet å engasjere Winston Guilleroy som rådgiver til styret i Blom. Winston Guilleroy kommer fra stillingen som Senior Vice President for NAVTEQ Consumer and Enterprise Sales. Guilleroy har ledet NAVTEQ selskaper i Americas og EMEA, samt ledet salgs- og markedsføring for alle NAVTEQ virksomhetene i det nord-amerikanske markedet. NAVTEQ er markedsledende innen digital kartinformasjon for navigasjon.Guilleroy har mer enn 20 års salgsledererfaring innen teknologi og har arbeidet for selskaper som Intermec, Weblink, Connectware og IBM.Med Jacobsens internasjonale toppledererfaring spesielt innen telekommunikasjon og IT, samt Guilleroys internasjonale salgsledererfaring innen navigasjon, har Blom styrket ledelsen av konsernet for videre satsning spesielt på unike databaser og utvikling av egne løsninger for navigasjon og andre lokasjonsbaserte tjenester knyttet til internett og håndholdte mobile enheter.