Tidligere arkitektur- og strategirådgiver i Microsoft, Yngvar Ugland, tiltrer som utviklingsdirektør i Compello Software AS.Ugland begynner i et selskap i sterk vekst og vil ha ansvaret for å styrke produktutviklingen og legge til rette produktporteføljen for selskapets videre ekspansjon nasjonalt og internasjonalt.- Compello har en solid kodebase som adresserer den mest sentrale funksjonaliteten innenfor elektronisk innkjøp og fakturahåndtering. Det er samtidig enorme muligheter for tilstøtende områder. Selskapet har derfor et utmerket utgangspunkt for å bygge en fleksibel plattform etter moderne arkitekturprinsipper og utviklingsmetodikk. Vi tror dette er det beste utgangspunktet for å kunne bygge produktfamilier slik andre industrier gjør, men som programvarebransjen så langt bare har kunnet drømme om, sier Ugland.