PR-rådgiver: Klart det virker!

- Det er klart ungdom husker det der og at det gjør noe med hvordan og hva de tenker, i forhold til Aker, sier PR-rådgiver Wenche Halsen. Kjell Inge Røkke var godt forberedt til den store Aker-dagen i går. Se hele showet her.

Arbeidsliv
Ungdomspolitikere, Natur og Ungdom, Skavland og Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen var med på Akers generalforsamling for å gi Kjell Inge Røkke og industrikonsernet hans et grønt image foran fremtidens arbeidskraft, skriver Dagens Næringsliv. Det er andre året på rad at selskapet flyr inn ungdom fra hele landet for å delta på den såkalte Aker-dagen.- Klart det virker! Tenk å bli fløyet inn for å se Skavland, fremfor å få stukket en liten brosjyre i hånden. Det er klart ungdom husker det der og at det gjør noe med hvordan og hva de tenker, i forhold til Aker, sier Wenche Halsen, PR-rådgiver hos Burson Marsteller, ifølge DN.Se hele showet .