Det tok ikke lang tid fra han fikk sparken i Kaiserslautern til Kjetil Rekdal fikk et nytt trenertilbud fra en utenlandsk klubb. Dette skriver Romsdals Budstikke på nett. Men klubbens identitet vil han ikke røpe.- I begynnelsen av juni skal jeg til Sveits på et trenerkurs og deretter skal jeg sitte i TV2s VM-studio i Oslo. Etter det er jeg åpen for alle mulige jobber innen fotball, både i Norge og i utlandet. Det kan fort skje ting når sesongene starter i juli, sier Rekdal, som - med unntak av "et og annet råd" - nå nøyer seg med å følge treningene til sønnen Niklas på Moldes småguttelag.Ifølge Romsdals Budstikke har ikke Rekdal helt lagt skoene på hylla, og viser til at han skal spille noen kamper for moderklubben Fiksdal/Rekdal i årets 5. divisjon, der Tomrefjord venter borte i premieren 25. april.