Arne Hjeltnes med et siste godt råd til Marine Harvest

Arne Hjeltnes slutter nå i Marine Harvest. - Når man har spennende utfordringer, så har det en tendens til å dukke opp andre spennende utfordringer, sier han til HegnarOnline. Her gir han et siste godt råd til oppdrettselskapet.

Foto: Scanpix

Arne Hjeltnes har vært i stillingen som kommunikasjonsdirektør i Marine Harvest siden 1. april. 2007. Tidligere i dag gikk det frem at Hjeltnes har sagt opp sin stilling i verdens største oppdrettsselskap for å bli administrerende direktør i det skandinaviske kommunikasjonsbyrået Creuna. Da HegnarOnline ringte for å gratulere med nye jobb, var det en blid og fornøyd Hjeltnes som svarte.Hva er grunnen til at du nå slutter i Marine Harvest?- Det som ofte er med slike ting er at når man har spennende utfordringer, så har det en tendens til å dukke opp andre spennende utfordringer. Så det er ikke noe mer dramatikk i det enn at jeg har fått en veldig spennende jobb, sier han.Hva ser du mest frem til å ta fatt på i den nye jobben?- Jeg begynte i gamle dager i reklamebransjen, tidlig i mitt yrjeksliv, og jeg ser jo det at akkurat som laks er fremtidsrettet, så er digitalkommunikasjon fremtiden innenfor markedsføring, reklame, design og så videre, og Creuna er et fantastisk spennende selskap som har kommet langt og er det største i Skandinavian på det som heter fullservice digitale tjenester. Det er 350 mennesker i Norge, Sverige og Danmark, og jeg tror at dette er fremtiden og det vil jeg gjerne være med på, fortsetter Hjeltnes.Hvis du skulle gi et godt råd til oppdrettselskapet før du slutter, hva vil det være?- De må bare fortsette å kjøre på. Laks er billig og utrolig god mat som har en fantastisk lysende fremtid foran seg. De må fortsette å finne nye områder der laksen kan brukes og nye markeder. Det er fortsatt en ung bransje, som har et kjempepotensialet når du ser hvor energiøkonomisk og hvor miljøvennlig det er å lage laks, avslutter den avtroppende kommunikasjonsdirektøren til HegnarOnline.Hjeltnes vil fungere i sin nåværende stilling inntil en ny person er på plass.