Disse skal redde verdensøkonomien

Disse menneskene er i ferd med å bli den viktigste motoren for den globale økonomien. - "Generasjon A" er i ferd med å reise seg, sier strateg Stewart Ferns.

1

Middelklassen i USA og deler av Europa sliter med boliglånsrente og høye levekostnader. Samme problemer har ikke den nye middelklassen i Asia, Midtøsten og Sør-Amerika, som er i ferd med å bli den viktigste motoren for den globale økonomien, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge avisen har finansinstitusjonen Macquarie identifisert en ny gruppe mennesker som de kaller "Generasjon A", en gruppe på 400 millioner mennesker i aldersgruppen 30-40 år.- Selve megatrenden i den globale økonomien akkurat nå, er at "Generasjon A" er i ferd med å reise seg. "Generasjon A" bor i verdens vekstnasjoner, streber etter å forbedre levestandarden, ønsker å lykkes, er svært motiverte og har bestemt seg for å flytte til urbane strøk, sier strateg Stewart Ferns hos Macquarie Research Equities, ifølge DN.