Fleischer: Jeg har fått tilbake nattesøvnen

Tidligere Gambak-forvalter Jan Eiler Fleischer avvikler investeringsselskapet Lectio.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Etter halvannet år avvikler tidligere Gambak-forvalter Jan Eiler Fleischer og vennene hans investeringsselskapet Lectio, skriver Dagens Næringsliv. Tidligere Hydro-topp Einar Kloster og skipsreder Ole J. Figenbaum var blant andre med på å opprette investeringsselskapet.- Det har vært bedre enn å ha pengene i banken, oppsumerer Fleischer, ifølge avisen.- "The good news" er at jeg har sovet som et barn etter at vi bestemte oss for å avvikle selskapet. Jeg har holdt på med andres penger i mange år og er en veldig aktiv investor. Jeg lever og dør for selskapene. Nå slipper jeg å ligge våken om natten å tenke på hva som kan gå gærent, fortsetter han.