Grødseth erstatter Brynestad

Atle Brynestad gir seg som leder av FC Lyn Oslos sportslige utvalg. Erstatter blir Brynestad-vennen Ole-Ray Grødseth.

Foto: Scanpix

- Jeg kan bekrefte at jeg er valgt som ny leder av FC Lyn Oslos sportslige utvalg. Det var Atle Brynestads ønske, og skjedde forrige torsdag, sier Grødseth til na24.no.Ifølge Kapital var Brynestad god for 1,3 milliarder i fjor, men nå sliter han med likviditeten.Na24.no skriver at innsettelsen av Grødseth betyr spillersalg. Brynestad gikk fredag ut og krevde at Lyn begynte å selge spillere for å balansere forholdet mellom inntekter og utgifter.- Det ligger mange ansvarsoppgaver i det sportslige utvalget, men jeg ser på muligheten for salg av spillere. Det stemmer. Men jeg vil understreke at dialogen med klubbens ledelse og det sportslige apparatet er god, og at jeg må bruke tid på å sette meg inn i ting, sier Grødseth. (©NTB)