Han kan bli NHLs best betalte

Svensk 37-åring kan bli den best betalte spilleren i NHL. Vancouver Canucks gjør seg klar til å tilby svensken 20 millioner dollar for to sesonger i klubben.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Den svenske hockeyspilleren Mats Sundind (37) kan bli den best betalte spilleren i NHL. Vancouver Canucks gjør seg klar til å tilby svensken 20 millioner dollar for to sesonger i klubben. Dermed kan 37-åringen få en svært verdifull avslutning på sin fantastiske karriere.Sundins amerikanske agent JP Barry bekrefter det enorme tilbudet overfor sportskanalen TSN.- Jeg er ikke overrasket over interessen for Sundin, men kanskje over budet fra Vancouver. Det er et veldig sterkt bud, sier agenten.Sundin har spilt i Toronto Maple Leafs siden 1994 og vært kaptein der siden 1997. Men klubben vil heller satse på unge talenter neste sesong.Det meste tyder på at Sundin derfor velger å melde flytting til en klubb med ambisjoner om å vinne Stanly Cup, noe svensken hittil ikke har klart. Går han til Vancouver vil han iallfall ha nok til salt i maten.Svensken har selv sagt at han vurderer å gi seg, men det tror ikke agenten noe på.- Jeg tror han kommer tilbake. Vi har snakket mye om denne sesongen og han har fortsatt mye å gi, sier Barry.Mats Sundin er for tiden på ferie i Stockholm. Flere klubber skal være interesserte i den poengfarlige svensken. (©NTB)