Her får ferskingene hjelp av sjefen selv

- De høyere sjefene har faktisk peiling på hva vi holder på med, sier David Hammarström, som har fått praktikantplass gjennom Schibsteds sommerprogram.

Sommerens praktikanter i Schibsted blir ikke overlatt til seg selv. Konsernledelsen er med på ferskingenes morgenmøte, skriver Dagens Næringsliv.- Det er en veldig avslappet tone, og det føltes nesten som å snakke med de andre internsene. De høyere sjefene har faktisk peiling på hva vi holder på med, sier David Hammarström, som har fått praktikantplass gjennom Schibsteds sommerprogram.Praktikantene jobber enten ved hovedkontoret, eller blir spredt rundt på Schibsteds mange datterselskaper, og jobber med egne prosjekter eller i samarbeid med andre fast ansatte.- For å få tak i gode mennesker, må vi begynne tidlig. Vi trenger folk som fungerer ute hos datterbedriftene, og som er engasjerte og gjerne internasjonalt orienterte, sier ansvarlig for mediekonsernets traineeprogrammer, Hulda Haugen, ifølge avisen.