Odim styrker laget

- Denne mannen har akkurat det Odim trenger, sier konsernsjef Jogeir Romestrand.

Foto: Odim

Odim styrker ledelsen ved å ansette Birger Myklebust som direktør Asia med ansvar for denne viktige vekstregionen. Han tiltrer stillingen 15. juli i år, går det frem av en børsmelding.- Odim må i økende grad forholde seg til en internasjonal kundebase. Samtidig blir våre systemleveranser større og kompleksiteten øker. Vi har derfor sterkt fokus på å etablere verdikjeder med ledelse som har lang internasjonal erfaring og industrikompetanse. Birger Myklebust har akkurat det Odim trenger, sier konsernsjef Jogeir Romestrand i en kommentar.Myklebust har vært sentral i oppbyggingen av Ulsteingruppen og Rolls-Royce sin aktivitet i Asia-regionen. Han bor i dag i Shanghai i Kina, men vil etterhvert flytte til Singapore.