Selv om behovet for meglere har flatet ut, støvsuger hodejegerne markedet for superselgere, skriver Finansavisen.- Vi har 10-12 ledige stillinger som vi jobber med å få besatt. Det er mange til å være det markedet vi har nå. Samtidig er markedet generelt roligere enn det har vært de siste årene. Det gjør det lettere å finne dyktige meglere med en god portefølje, sier administrerende direktør Monika Dypeng i Hermes Headhunting.Hun tror markedet vil bli strammere i tiden fremover, og at det derfor er mange som benytter anledningen til å finne supermeglerne akkurat nå.- Det blir mer konkurranse om de flinke folkene etter hvert som de utenlandske aktørene Merrill Lynch og JP Morgan Chase etablerer seg her.På Finansavisens spørsmål om hvordan man rekrutterer aksjemeglere, svarer Hermes-sjefen følgende:- Det er en yrkesgruppe hvor mange har et stort ego. De kommer ikke akkurat løpende for å si det sånn - dette er kandidater som i stor grad må ringes til.