Norwegian Property har ansatt Rune Richardsen som eiendomssjef i Norwegian Property, går det frem av en melding.Richardsen har bred erfaring fra utleie og forvaltning av næringseiendom og kommer fra stillingen som Eiendomssjef i SpareBank1 Gruppen Eiendom, hvor han har arbeidet siden 1997. Før dette var han daglig leder for OBOS Næringsforvaltning.Richardsen vil få ansvaret for utleie av ledige lokaler i Norwegian Propertys eiendommer samt løpende reforhandling av eksisterende leiekontrakter. Han vil i tillegg ha ansvar for kundepleie og vil være aktivt engasjert i kontakt med næringsmeglere og eiendomsmarkedet for øvrig.- Jeg ser med forventning frem til å kunne bidra til at Norwegian Property fortsetter å se lav ledighetsgrad og fornøyde leietakere, samt til å løse de spennende utfordringene som selskapet står foran de kommende årene, sier Richardsen.- Ansettelsen av Rune Richardsen utgjør et verdifullt bidrag til vår forvaltningsorganisasjon. Det gleder meg å kunne ønske Rune velkommen til Norwegian Property, sier administrerende direktør Petter Jansen.