Oddsen raser på Solskjær

Hodejegerne i fotballforbundet var i Manchester i går. For å snakke med Ole Gunnar Solskjær?

Foto: Scanpix

Ole Gunnar Solskjær seiler opp som ny favoritt som Norges nye landslagssjef i fotball. Manchester United-legenden Ole Gunnar Solskjær står nå til 5,00 i odds hos Unibet, etter å ha rast fra 30,00 før jul.- De fleste utenfor fotballforbundets indre krets tror, synser og spekulerer i hvem som blir sjef. Vi har tatt utgangspunkt i hva som er praktisk mulig å få til, og våre oddseksperter har Solskjær som sin favoritt, sier kampanjeansvarlig Kjell Hanssen i Unibet.- Vi tror NFF velger en fast, langsiktig løsning. Forbundets hodejeger-team er på rundreise i England, og besøkte Manchester i går, føyer han til.Hanssen innrømmer at Solskjær er ung og uerfaren, men viser til at han sånn sett vil komme i godt selskap, og viser til at både Brasil, Italia og Argentina har valgt relativt uerfarent de siste årene.- Solskjær har sett plenty med kamper ved siden av Sir Alex Ferguson, og plukket opp mangt et triks. Han er en ledertype, fortsetter hanssen.De største favorittene bak Solskjær er de mye omtalte kandidatene Ståle Solbakken, Trond Sollied og Jan Jönsson. Trioen ligger på 5,50-6,00 i odds. I tillegg har Roy Hodgson blitt nedjustert til 15,00 etter forbundets England-tur.