Her får du kostnadsfri etableringshjelp

Vurderer du å starte eget kontor, filial eller datterselskap?

Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Karlstad frister norsk næringsliv med kostnadsfri etableringshjelp for å starte eget kontor, filial eller datterselskap på andre siden av grensen, går det frem av en pressemelding.Mange norske bedrifter har allerede tatt steget og etablert seg i Sverige. UniCall er en av dem.- Jeg er imponert over hvordan alt var lagt til rette da vi kom til Karlstad første gangen. Egentlig var det for å se oss om for å få et beslutningsgrunnlag, og så dra hjem i tenkeboksen. Men fra det første møtet til vi var i full gang med nytt call-center i Karlstad, tok bare tre uker, forteller administrerende direktør Dag Harald Johansen.- Tilbudet fra Karlstad og Invest in Värmland Agency (INVA) om kostnadsfri rådgivning omkring etableringsprosessen er både nyttig og kostnadsbesparende, fortsetter Johansen.Snarvei til EU-markedeneEget kontor i EU betyr også større muligheter for import og eksport med tredjeland utenfor EU. EU har handelsavtaler med land som Norge ikke nyter godt av. Har du eget kontor og dermed egen virksomhet i Karlstad, kan du nyte godt av de avtalene EU har med tredjeland.

Nyheter
Næringsliv