Ingen finanskrise for 2008-kullet

Undersøkelse viser at hele 92 prosent av BI-studentene fra kullet sommeren 2008 var i jobb i januar 2009.

Foto: iStockPhoto
Arbeidsliv

Til tross for finanskrise, økonomiske nedgangstider og et stadig strammere arbeidsmarked svarer hele 92 prosent av BI-studentene fra kullet sommeren 2008, at de var i jobb i januar 2009. Det viser BIs årlige arbeidsmarkedsundesøkelse, ifølge en pressemelding.- Gitt det fokuset som nå er på krisetider og nedgang i arbeidsmarkedet er det hyggelig å kunne dokumentere at våre kandidater er etterspurt også i dagens arbeidsmarked, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.- Dette viser at vi leverer relevant utdanning av høy kvalitet som er etterspurt både i næringslivet og i offentlig forvaltning, fortsetter han.- I følge SSB vil samfunnets behov for arbeidskraft med høyere utdanning innen fagområdet økonomi og administrasjon vokse sterkt i årene som kommer, sier Colbjørnsen.- Studentene gjør derfor et klokt valg når de tar en utdannelse ved Handelshøyskolen BI, avslutter rektoren.

Nyheter
Næringsliv