Sluttpakken som ble til startpakke

- Ingen tvil om at min opprinnelige sluttpakke ble en startpakke, sier Katharina Vestbø.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Arbeidsliv

- "Hva gjør jeg nå?" tenkte jeg etter å ha tatt imot sluttpakken. Det var ingen drømmesituasjon. Men i dag ser jeg at jeg var kjempeheldig. Jeg kunne ikke drømt om å ha det bedre enn nå, sier Katharina Vestbø (29), til Dn.no.På grunn av omorganisering fikk Vestbø beskjed om at hun måtte søke på egen stilling, jobben som markedskoordinator i it-selskapet Inmeta, på nytt.- Stillinger skulle kuttes, og jeg var en av flere som fikk tilbud om sluttpakke. Etter å ha tenkt meg godt om, bestemte jeg meg for å takke ja, sier hun.Ifølge nettstedet hadde Vestbø vært ansatt i Inmeta siden 2004, og fikk med seg en sluttpakke på tre måneder i tillegg til tre måneders lønn i oppsigelsesperioden. Dette skjedde i april i fjor. Allerede 2. juni var Vestbø på plass i ny jobb som markedskoordinator i Gapro Norge.- Jeg gikk opp litt i lønn, sier hun til Dn.no, og fortsetter:- I dag innser jeg at jobben jeg har fått nå er mer spennende og givende enn den jobben jeg hadde før. Ingen tvil om at min opprinnelige sluttpakke ble en startpakke, sier Vestbø, som i tillegg har fått kortere reisevei.Les også: Derfor klatrer kvinner raskere enn menn

Nyheter
Personlig økonomi