Stavrum sparker ut folk igjen

To omganger med kutt-kniven har ikke vært nok for Nettavisen. Nå varsler det om permitteringer.

Nettavisens redaktør, Gunnar Stavrum - Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Nettavisen må igjen kuttes i staben. Siden sist sommer har publikasjonen redusert bemanningen to ganger, og nå blir det permitteringer i tillegg.De ansatte ble varslet om kuttene sist fredag og i går fikk de som omfattes av den første permitteringsrunden beskjed om dette.- Vi konstaterer at annonsemarkedet for alle medier har vært tungt i januar og februar, og er redd for at det tar tid før markedet tar seg skikkelig opp igjen. Vi ønsker derfor å ta ned kostnadene kortsiktig og midlertidig, og den beste måten å gjøre det på er ved permitteringer, uttaler Nettavisens administrerende direktør Gunnar Stavrum i en e-post til na24.Mediehuset Nettavisen hadde i fjor et underskudd på 63 millioner kroner.

Nyheter
Kultur