Tidligere Funcom-topp i nytt selskap

Ansatt som ny direktør for finans, økonomi og fellestjenester i ny bransje.

Olav Sandnes - Foto: Finansavisen
Arbeidsliv

Hjemmet Mortensen har ansatt Olav Sandnes (36) som ny direktør for finans, økonomi og fellestjenester, går det frem av en melding. Sandnes kommer fra stillingen som finansdirektør i Funcom.- Vi er svært fornøyd med å få Olav Sandnes med på laget. Han har relevant og god erfaring fra mediebransjen og virksomheter med sterk endringsagenda. Han vil tilføre HM og ledergruppen solid kompetanse, og jeg er sikker på at han vil bidra positivt til den videre utviklingen av Hjemmet Mortensen, sier administrerende direktør Anne Britt Berentsen.Sandnes er siviløkonom fra Copenhagen Business School og har en MBA fra IESE, International Graduate School of Management. Han har tidligere hatt stillinger i Findexa/Eniro og Accenture hvor han ledet deres strategiavdeling i Norge, med fokus på klienter innen medie- og telecomindustrien. Han har også hatt styreverv i NRK Aktivum og Findexa forlag.Sandnes begynner i stillingen senest 1. august 2009.

Nyheter
Næringsliv