Forslag til styremedlemmer i Telenor

Nominasjonskomiteen i Telenor foreslår Sanjiv Ahuja og Barbara Milan Thoralfsson som nye styremedlemmer.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix
Arbeidsliv

I innkalling til generalforsamling foreslår nominasjonskomiteen i Telenor Sanjiv Ahuja og Barbara Milan Thoralfsson som nye styremedlemmer.Det foreslås samtidig gjenvalg av Harald Norvik, Kjersti Kleven, Burckhard Bergman, John Giverholt, Liselott Kilaas og Olav Volldal i styret.Thoralfsson er direktør i Fleming Invest AS, og er styremedlem i Electrolux AB, Fleming Invest, Stokke AS, Norfolier AS, SCA AB og Storebrand ASA.Hun startet sin karriere i Kraft General Foods i 1981 og har vært administrerende direktør i Middelfart og NetCom AS. Thoralfsson er utdannet ved Columbia University.Ahuja er styreformann i Augere. Han var tidligere styreformann og CEO i Orange SA. Han har tidligere vært administrerende direktør i Telcordia Technologies (tidligere Bellcore) og har hatt ledende stillinger i IBM gjennom 15 år. Han er utdannet ved Universitetet i Delhi, India, og Columbia University, New York.Les mer her

Nyheter
Børs