Nå skal det kuttes ENDA mer i Dagbladet

Dagbladets siste innsparingsprosjekt ble avsluttet mandag. Fem permitteres og åtte risikerer å miste jobben.

Foto: iStockphoto
Arbeidsliv

Dagbladets siste innsparingsprosjekt ble avsluttet mandag. Fem permitteres og åtte risikerer å miste jobben.Kuttene skjer hovedsakelig i grafisk avdeling, skriver VG Nett.- Vi har vært gjennom mange runder med drøftelser og avsluttet prosessen med vårt innsparingsprosjekt i dag. Det innebærer fem permitteringer og åtte mulige oppsigelser, sier sjefredaktør Anne Aasheim.Avisens grafikere forlot arbeidsplassen i protest etter et møte tidligere på dagen.- De hadde åpenbart et klubbmøte, og siden har vi ikke sett dem. Det å ikke komme på jobb, er langt utenfor det hovedavtalen regulerer. Det er ingen tvil om at er dette er en ulovlig måte å reagere på, sier ansvarlig redaktør i Dagbladet, Anne Aasheim, til dagbladet.no.Fraværet av grafikere betyr problemer for tirsdagens avis.- Vi gjør så godt vi kan og vi kommer på gata i morgen. Men den faste leser vil oppdage noen mangler, som at noen faste spalter vil falle ut, sier Aasheim.

Nyheter
Næringsliv