Orion-ansatte verdt bare 267.000 kroner

Terra Gruppen betaler 267.000 for hver medarbeider i Orion Securities. Terra Securities gjennoppstår?

Publisert 3. april 2009 kl. 10.02
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 124 ord
Adm. dir. i Terra Stein Ole Larsen og adm. dir i Orion Espen Wollebekk - Foto: Terra/Orion
Terra Gruppen er på vei tilbake i meglerbransjen. Med Orion Securities er det kanskje ikke lenge før Terra Securities gjennoppstår heller?Prisen skal, etter det Finansavisen erfarer, være rundt 20 millioner kroner. Og for den prisen får Terra 15 analytikere, 32 meglere og 28 andre medarbeidere.Det gir en snittpris pr. hode på hver Orion-medarbeider på 267.000 kroner.
Bud 17. februar
I februar ble det klart at Terra-Gruppen hadde fremmet bud på samtlige aksjer i Orion Securities AS.Terra-Gruppen stod tidligere bak Terra Securities, men dette meglerhuset gikk konkurs. Terra Gruppen legger til grunn at Orion Securities vil danne et fundament for gruppens videre satsing innen verdipapirområdet.Administrerende direktør Carl Espen Wollebekk i Orion Securities AS slår fast at dette er en meget spennende og god industriell mulighet for meglerhuset.