Stanghelle ny leder i Redaktørforeningen

Politisk redaktør Harald Stanghelle i Aftenposten er valgt til ny leder i Norsk Redaktørforening.

Arbeidsliv

Stanghelle (53) er i dag politisk redaktør i Aftenposten, men fikk sin første redaktørjobb allerede som 19-åring i lokalavisa Vaksdalposten på hjemstedet. Fra 1995 til 2000 var han sjefredaktør i Dagbladet.I sin tale til Redaktørforeningens landsmøte torsdag ga han uttrykk for sterk bekymring for den journalistiske kvaliteten i en mediebransje som er i dyp økonomisk krise.Som nestleder valgte landsmøtet sjefredaktør Arne Blix i Adresseavisen. De øvrige styremedlemmene er Ellen Arnstad (Henne), Reidun Kjelling Nybø (Avisa Nordland), Siri Zachariassen (Østlandets Blad), Hans-Tore Bjerkaas (NRK), Jens Olai Jenssen (Oppland Arbeiderblad), Trine Eilertsen (Bergens Tidende) og Espen Egil Hansen (VG Nett). (©NTB)

Nyheter
Næringsliv