Da kan du trygt planlegge ferien

Finanskrisen har ført til konkurser og økende arbeidsledighet, og enda flere risikerer å miste jobben. Det er ikke dermed sagt at du trenger å vente med å planlegge sommerferien.

Arbeidsliv

På grunn av den økonomiske situasjonen er det flere som ikke tør å bestille ferietur i sommer, noe en undersøkelse foretatt av reisebyrået Berg-Hansen kan bekrefte. Ifølge en melding ble undersøkelsen gjennomført i februar/mars og viste at opp mot 80 prosent av respondentene ennå ikke hadde lagt sommerferieplaner.Nå tilbyr Gouda avbestillingsforsikring som gjelder ved konkurser, oppsigelser og arbeidsledighet.Avbestillingsforsikringen gjør at du kan bestille ferieturen selv i usikre økonomiske tider, uten økonomiske forbehold. Blir du sagt opp fra jobben innenfor tre måneder før avreise er du dekket av avbestillingsforsikringen og får pengene tilbake for den planlagte reisen. Forsikringen gir også full dekning dersom du mister jobben og får deg ny jobb som hindrer deg i å gjennomføre ferieplanene dine.Foruten dekning ved oppsigelse dekker Goudas avbestillingsforsikring kansellering av reise grunnet sykdom og skade, brann eller innbrudd i egen bolig og skilsmisse eller opphør av samboerskap.- Vi ønsker at folk skal reise og oppleve verden. Vi kan ikke løse finanskrisen, men vi kan gjøre det lettere og tryggere å foreta økonomiske disponeringer frem i tid, sier Kalle Hirsch, skadesjef i Gouda Reiseforsikring.

Nyheter
Næringsliv