Fra Network Norway til NetCom

Harald Bøyum er ansatt som direktør for NetComs produkt- og tjenesteorganisasjon.

Fra v.: Harald Bøyum, Mats Graarud, Svein Asle Bjørheim - Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Harald Bøyum er ansatt som direktør for NetComs produkt- og tjenesteorganisasjon etter at Kristian Enger har valgt nye utfordringer utenfor selskapet, går det frem av en melding.Bøyum kommer fra Network Norway, der han har hatt ansvaret for å bygge opp selskapets kjernenett og tjenestetilbud. Han har tidligere jobbet syv år i NetCom, sist med ansvar for tjenesteavdelingen. Bøyum er 39 år og utdannet sivilingeniør med master i Technology Management.- Jeg er veldig glad for å få Harald tilbake. Han besitter svært verdifull erfaring og kompetanse, og vil bli en stor ressurs for NetCom i en tid med flere spennende prosjekter og utfordringer både på produkt- og tjenestesiden, sier NetComs administrerende direktør August Baumann.- Jeg har hatt en spennende tid i Network Norway, og fått være med på å etablere selskapet som aktør i det norske markedet. Jeg ser frem til nye utfordringer, og håper min erfaring fra en mindre aktør vil hjelpe NetCom til å ytterligere styrke sin konkurranseevne i en stadig tøffere hverdag, sier Bøyum.

Nyheter
Næringsliv