Går av som sjef og inn som styremedlem

Trygve Holtskog går av som konsernsjef i Expert AS og går inn som styremedlem.

Trygve Holtskog - Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Ifølge en melding går Trygve Holtskog av som konsernsjef i Expert, etter nær ni år i stillingen. Experts eier, Awilhelmsen, ønsker ham inn som nytt styremedlem i selskapet. Prosessen med å finne en ny konsernsjef er satt i gang.- Etter nesten ni år i en krevende lederrolle har jeg stor forståelse for en slik avgjørelse, sier Sigurd Thorvildsen, styreleder i Expert AS. Trygve vil sitte i sin rolle frem til 30. september 2009, og han vil deretter gå inn i styret for Expert AS. Med Trygves brede erfaring ønsker vi å trekke veksler på Trygve også i tiden som kommer, og er glade for at han tiltrer en rolle i styret, sier Thorvildsen.Styret har startet arbeidet med å finne en ny konsernsjef til Expert. Dette arbeidet forventes å sluttføres etter sommeren.For å sikre kontinuitet i ledelsen, har styret utnevnt CFO Otto Chr. Sekkesæter til COO med særlig ansvar å for å følge opp pågående effektiviseringsprosesser i Expert - konsernets datterselskaper, heter det i meldingen.

Nyheter
Børs