Ny hotelldirektør på Farris Bad

Det er ansatt ny hotelldirektør på Farris Bad.

Stein Erik Hagen Scanpix
Arbeidsliv

Choice Hotels Scandinavia har ansatt Espen Karlsen som ny administrerende direktør på Farris Bad, går det frem av en melding.- Vi er stolte og glade for at Espen ville komme tilbake til Choice-familien og nye utfordringer ved Farris Bad. Vi kjenner Espen som en karismatisk leder. Han er en dyktig på salg og hotelldrift, og har lang erfaring med spa- og velværekonsepter. Espen har evnen til å satse strategisk, uten å gi slipp på de små detaljene. Det er viktige egenskaper når vi nå skal arbeide videre ut fra den gode oppstarten vi har fått her på Farris Bad, sier Daniel Stenbäck, ansvarlig for Choice sine spa- og resortanlegg i Norden.Karlsen har bred erfaring som leder i hotellbransjen, og kommer tilbake til Choice etter to år i stillingen som driftsdirektør ved Estatia Resort. Der jobbet han blant annet med Quality Spa & Resort Kragerø og Quality Spa & Resort Holmsbu.Tidligere har Karlsen også jobbet som kommersiell direktør ved Den Norske Opera i Oslo. Han startet hotellkarrieren som direktør ved Quality Hotel & Resort i Kristiansand og fortsatte som konferanseansvarlig for hele Choice Hotels Scandinavia.Inntil Espen Karlsen tiltrer stillingen som ny administrerende direktør, vil Daniel Stenbäck fungere som konstituert direktør.

Nyheter
Næringsliv