Ny sjef for RXT

Styret i Reservoir Exploration Technologies ASA har utnevnt Larry Wagner som ny administrerende direktør for selskapet.

Adm. dir Larry Wagner i Reservoir Exploration Technology og seismikk-båten Bourbon - Foto: Selskapet
Arbeidsliv

Ifølge en melding har styret i Reservoir Exploration Technologies ASA utnevnt Larry Wagner som ny administrerende direktør for selskapet.Wagner er nå COO (vise-administrerende direktør) i RXT og har vært hos selskapet siden 2004.I tillegg til fem år i RXT, har Wagner ytterligere 29 års erfaring fra seismikkindustrien, hovedsakelig fra Western Geophysical og WesternGeco.Han har ingeniørutdanning fra Missouri Institute of Technology, og begynte sin karriere i 1974 hos Western Geophysical, med jevnt økende ansvarsnivå. Han ble utnevnt til General Manager Worldwide Marine for Western Geophysical i 1999, noe som inkluderte ansvar for havbunnsseismikkoperasjoner verden over.I 2000 hadde Wagner ansvar for integreringen av Western Geophysical sin marine avdeling i det nye selskapet WesternGeco. Han har arbeidet med innhenting av seismiske data i alle store oljeproduserende regioner i verden. Han har stor erfaring innen taueseismikk, havbunnsseismikk og seismikk på grunt vann.

Nyheter
Næringsliv