Overtok milliardbutikken på vanskelig tidspunkt

- Ja, du kan trygt si at jeg overtok på et vanskelig tidspunkt, sier Johan Martin Ugland (28).

J.B.Ugland Gruppen - Foto: Selskapet
Arbeidsliv

Finanskrisen var bare en måned gammel da toppsjefen måtte forlate familiekonsernet J.B. Ugland Holding etter en strid, skriver Dagens Næringsliv. Det var da Johan Benad Uglands eldste sønn, Johan Martin Ugland (28), overtok styringen.Ifølge avisen ble sjefsbyttet ifjor høst presentert som at det var planlagt. Det var det nok ikke. Etter det DN forstår var planen at Johan Martin Ugland skulle få mer tid på seg før han overtok milliardbutikken.- Ja, du kan trygt si at jeg overtok på et vanskelig tidspunkt. Dette er den første resesjonen jeg opplever. Men det er samtidig utrolig lærerikt, sier Ugland.

Nyheter
Næringsliv