Så mye har en journalist i årslønn

Har du noen gang lurt på hvor mye en journalist egentlig tjener? Her er svaret.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Arbeidsliv

Journalisten.no kan fortelle at gjennomsnittlig lønn for alle redaksjonelle medarbeidere var på 501.966 kroner i 2008. Det skal være første gang snittlønnen, inkludert overtid, bonuser og alle tillegg, passerer en halv million kroner.Lønnsstatistikken til Norsk Journalistlag viser at lønnsøkningen var på 14.896 kroner, eller tre prosent, i forhold til 2007.Ser vi på bedriftene som er med NJ-statistikken så er det Dagens Næringsliv som troner på topp med en snittlønn på 583.036 kroner. Hakk i hel finner vi VG og TV 2 hvor snittlønnen ligger på henholdsvis 580.383 kroner og 571.267 kronerHer finner du snittlønnen i 135 mediebedrifter

Nyheter
Næringsliv