Vital må sparke folk

- Vi driver for dyrt og trenger å kutte kostnader, sier informasjonsdirektør Ole Irgens.

Produktdirektør Helge Søbstad i Vital Forsikring - Foto: Vital
Arbeidsliv

Vital Forsikring varsler nedbemanning og skal kutte kostnadene med minst 200 millioner kroner innen utgangen av 2010.Informasjonsdirektør Ole Irgens opplyser dette til NTB, og bekrefter dermed opplysninger fra tillitsvalgte i selskapet om innsparinger.- Vi driver for dyrt og trenger å kutte kostnader. Kuttene vil få konsekvenser for de ansatte og hvilke funksjoner selskapet skal ha i hvilke byer, sier Irgens.Han opplyser at selskapet har en kostnadsbase på cirka 1,5 milliarder kroner.De ansatte informeres på et allmøte som startet klokka 13, og selskapet vil gå ut med mer informasjon etter allmøtet.Vital Forsikring har i dag delte hovedkontorfunksjoner i Bergen, Trondheim og Oslo. Ifølge NRK vil kuttene ramme avdelingen i Trondheim spesielt hardt. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv