Engebretsen blir i Bergen Group

Pål Engebretsen får fast engasjement som konsernsjef i Bergen Group.

Bergen Group - Foto: Selskapet
Arbeidsliv

Ifølge en melding har Bergen Group ASA inngått avtale med Pål Engebretsen om fast engasjement som konsernsjef for Bergen Group når den temporære avtalen utløper i september 2009.Engebretsen ble ansatt som konsernsjef i Bergen Group i september 2008 - på et 12 måneders engasjement. Han kom da fra stillingen som administrerende direktør i Fosen Yards, hvor han var hovedarkitekt bak den omfattende og vellykkede snuoperasjonen i dette selskapet i 2006-2008.Styreleder i Bergen Group, Magnus Stangeland, gleder seg over å ha sikret videre engasjement for Pål Engebretsen i Bergen Group:- Vi er svært fornøyd med den jobben som har Engebretsen har gjort i Bergen Group så langt og måten han har styrt selskapet gjennom en periode med turbulente markedsforhold. Et fast engasjement med Pål Engebretsen gir trygghet for den langsiktige industrielle satsningen som nå skjer i Bergen Group, sier han.