- Flere vil få sparken i høst

Bransjepolitisk direktør i Norsk Industri, Knut E. Sunde, advarer kraftig mot å avblåse krisen.

Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Veksten i arbeidsledigheten bremser, boligprisene stiger, og vi handler forbruksvarer som aldri før. Norsk Industri advarer likevel kraftig mot å tro at krisen er over.- Vi tror det kommer ytterligere nedbemanning i industrien til høsten og vinteren, men vi er usikre på takten, sier bransjepolitisk direktør i Norsk Industri, Knut E. Sunde, til NTB.Selv om situasjonen for noen bransjer ser lysere ut enn den gjorde i vinter, sliter eksportindustrien og rederiene fortsatt tungt.- For noen måneder siden var det helt entydige signaler om at alt gikk nedover, nå kommer det motstridende signaler. Jeg tror vi må en stund utover høsten før vi kan si hvordan det går, så jeg er absolutt ikke med på å avlyse krisen, sier Sunde. (©NTB)