Fra DnB Nor til Arctic Securities

- Dette er en spennende og utfordrene stilling som jeg føler det var riktig å takke ja til, sier aksjestrateg Erlend Lødemel. (Oppdatert)

Erlend Lødemel - Foto: Finansavisen
Arbeidsliv

Aksjestrateg Erlend Lødemel slutter i sin stilling hos DnB Nor Markets for å begynne i Arctic Securities, melder DN.- Dette er en spennende og utfordrene stilling som jeg føler det var riktig å takke ja til. Samtidig er det selvfølgelig trist å forlate gode kolleger i DnB Nor Markets, sier Lødemel.Ifølge avisen har Lødemel jobbet som aksjestrateg i DnB Nor-systemet siden sommeren 2007.I tillegg går Bengt A. Rem fra stillingen som finansdirektør i Aker over til Arctic. Han begynner som adm. direktør i Arctic Partners, hvor Petter Bakken i dag står oppført som sjef.Arctic Partners eies av fire av gründerne i Arctic; Syversen, Bakken, Anders Eide og Gaute Eie.