Oslo-politiets nye ansikt utad

Assisterende divisjonsdirektør i Helsedirektoratet blir ny informasjonssjef ved Oslo politidistrikt.

Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Oslo politidistrikt har ansatt Kari Huseby som ny informasjonssjef. Huseby kommer fra stilling som assisterende divisjonsdirektør i Helsedirektoratet, fremgår det av en pressemelding.Huseby har variert og bred arbeidserfaring, og har hatt flere lederjobber innen statsforvaltningen. Hun har blant annet vært direktør for Statens tobakkskaderåd, og vært kommunikasjonsfaglig ansvarlig for Statens tobakksforebyggende arbeid i Norge. Hun har også ledet flere store kampanjer mot røyking de siste årene.- Vi ønsket oss en person som kan jobbe godt strategisk med de utfordringene politidistriktet står overfor. Huseby vil med sin bakgrunn være et godt tilskudd i toppledelsen ved politidistriktet, og jeg ser fram til å jobbe sammen med henne, sier politimester Anstein Gjengedal.- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer ved en spennende arbeidsplass med svært kompetente kollegaer. Jeg håper min erfaring med forebyggende arbeid også kan komme til nytte i politiet. Det blir spennende å skulle sette seg inn i så allsidige og komplekse saksområder som Oslo politidistrikt har ansvar for, sier den nye informasjonssjefen.Kari Huseby tiltrer stillingen tidlig på høsten.