- Tallene var overraskende gode

- Bedriftene er åpenbart ikke så bekymret lenger, sier sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i First Securities.

Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i First Securities - Foto: First
Arbeidsliv

Torsdag kom det ferske ledighetstall fra Nav. 2,7 prosent av arbeidsstyrken er nå arbeidsledig.Les: Svakere vekst i ledigheten - Tallene var overraskende gode. Med revideringen for mai estimerte vi antall ledige med 3000 personer for mye, sier sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i First Securities til TDN Finans.- Bedriftene er åpenbart ikke så bekymret lenger. Fordi produktiviteten har falt såpass kraftig allerede trodde vi at bedriftene hadde et større potensial for å redusere bemanningen, nå kommer vi til å justere våre anslag for ledigheten, fortsetter han.Les også: Da kan vi få tidligere renteheving

Nyheter
Næringsliv