Banken kutter alle bonuser

- Alt er skrellet bort. At kunden er fornøyd over tid, er bonus god nok, sier nyansatt toppsjef Trond Mellingsæter.

Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Det er slutt på bonus- og incentivordninger i Fokus Bank, skriver Dn.- Ingen skal ha noe incentiv til å selge produkter med stor risiko i fremtiden. Alt er skrellet bort. Vi skal tilbake til basic banking. At kunden er fornøyd over tid, er bonus god nok. Vi skal ha et ekstremt kundefokus, sier nyansatt toppsjef Trond Mellingsæter.Mellingsæter, som har holdt seg unna avanserte spareprodukter til fordel for spareavtaler i fond, har ifølge avisen etablert helt nye rutiner for kunderådgivning.- Aldri før har retningslinjene vært så strenge som nå. Vi skal være transparente og forutsigbare i ett og alt, sier 44-åringen til Dn.

Nyheter
Næringsliv