Cermaq får ny finansdirektør

Cermaq har ansatt ny finansdirektør som skal overta jobben til Steven Rafferty.

Tidligere CFO Steven Rafferty og CEO Geir Isaksen i Cermaq - Foto: Finansavisen

Tore Valderhaug (49) er ifølge en børsmelding ansatt som ny Chief Financial Officer (CFO) i Cermaq. Han vil rapportere til CEO Geir Isaksen og blir en del av konsernledelsen. Valderhaug vil ha sitt arbeidssted ved selskapets hovedkontor i Oslo og tiltrer stillingen første november 2009.Valderhaug har bred erfaring som økonomidirektør i børsnoterte virksomheter. Han har tidligere vært Executive Vice President og CFO i EDB Business Partner ASA, samt hatt tilsvarende posisjoner i blant annet Proxima ASA og Ocean Rig ASA. Han kommer til Cermaq fra stillingen som partner i Altaria Private Equity.Tore Valderhaug er statsautorisert revisor og har tidligere lang erfaring som revisor, blant annet i Arthur Andersen & Co.Valderhaug overtar etter Steven Rafferty, som er gått over i ny stilling som Chief Operating Officer (COO) for den globale oppdrettsdivisjonen Mainstream.