First setter sammen et stjernelag

First Securities stopper ikke med Ove Gusevik. Nå har de hentet to nye stjerner fra investorsiden.

Foto: Nordea
Arbeidsliv

First Securities fortsetter rekrutteringen fra investorsiden, og nå har meglerhuset hentet Alexander Munch-Thore og Petter Wessel, skriver Finansavisen og Dn.Førstnevnte går inn i corporate-avdelingen og skal særlig jobbe opp mot maritim sektor, mens Wessel blir aksjesjef med spesielt ansvar for eiermiljøene.- Det er ikke så lett å få en utfordrende og stimulerende nok hverdag som privat investor, så da Jørgen (First-sjef Pleym Ulvness, red. anm) kom med et supert tilbud, var det noe "I couldn't resist", sier Munch-Thore til Finansavisen.Munch-Thore har fartstid fra blant annet Christen Sveaas, mens Wessel har vært forvalter for Jan Haudemann Andersen.- I det markedet som er nå, har vi en glimrende mulighet til å ta posisjoner. Det er det vi gjør, sier Pleym Ulvness til Dn.First har dermed ansatt mer enn 25 personer på to måneder, blant dem Ove Gusevik og Sindre Støer.

Nyheter
Børs