Han blir ny konsernsjef i Acta

Styret i Acta Holding har i styremøte mandag ansatt ny konsernsjef i Acta.

Foto: iStockphoto
Arbeidsliv

Geir Inge Solberg er ansatt som konsernsjef i Acta, går det frem av en melding.Solberg har vært konstituert i stillingen siden 4. august og er nå også godkjent av Kredittilsynet som styreleder i Acta Kapitalforvaltning ASA og Acta Asset Management ASA.Solberg ble ansatt i Actakonsernet i 2000 som administrerende direktør for Acta Fondsforsikring ASA, og i 2002 som leder av produkt og forvaltning i Acta Asset Management ASA, hvor han nylig ble utnevnt til administrerende direktør.Han kom til Acta fra stillingen som administrerende direktør i Vital Fondsforsikring AS, og har hatt ulike lederstillinger innen bank og finans. Solberg er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Nyheter
Næringsliv