Henter finansdirektør fra børsselskap

Atlantic Cod Farms AS henter finansdirektør fra børsnotert selskap.

Finansdirektør Ivar Kvangardsnes i Atlantic Cod Farms AS. Foto: Selskapet
Arbeidsliv

Atlantic Cod Farms AS posisjonerer seg for videre vekst, og ansetter Ivar Kvangardsnes i en nyopprettet stilling som finansdirektør (CFO) i konsernet. Kvangardsnes kommer fra stillingen som Konserndirektør Oppdrett i Grieg Seafood ASA.- Vi er svært fornøyd med å få inn en finansdirektør med bred operasjonell og finansiell erfaring fra et av de ledende børsnoterte lakseoppdrettsselskapene. Ivar Kvangardsnes vil styrke ledelsen av Atlantic Cod Farms AS med sin operative erfaring i skjæringspunktet mellom drift og finans, sier administrerende direktør Kenneth Brandal i en kommentar.Kvangardsnes (39) er opprinnelig fra Volda på Sunnmøre. Han er utdannet siviløkonom og har jobbet med fiskeoppdrett hele sin aktive karriere.

Nyheter
Næringsliv