Jo Nesbø tjener 17 mill.

I løpet av året har suksessforfatter Jo Nesbø solgt nærmere 460.000 bøker i Norge.

Jo Nesbø - Foto: Scanpix
Arbeidsliv

Den siste boken Panserhjerte, som ble sluppet så sent som i september har allerede blitt trykket i et opplag på 239.000 eksemplarer. I tillegg har han solgt svært bra fra sine tidligere utgivelser, skriver Finansavisen.- I tillegg er det solgt ca 220.000 andre bøker fra Nesbøs tidligere utgivelser, opplyser kommunikasjons- og rettighetssjef Even Råkil i Aschehoug til avisen.Boksalget har gitt Nesbø store inntekter i år. Bare salget av den siste boken, Panserhjerte, gir Nesbø en inntekt på 13,2 millioner kroner. Hvis vi regner forsiktig, og går ut fra at alle er billigbøker vil salget av tidligere utgivelser innbringe minst 3,5-4 millioner, slår Finansavisen fast.

Nyheter
Personlig økonomi