Hun har passet på Fredriksen i 25 år

John Fredriksen vet å sette pris på de han har respekt for.

Foto: Scanpix

Gunn Wenche Skei har jobbet for tankskipsreder John Fredriksen i en mannsalder.- I mars har vi jubileum. Vi har passet på hverandre i 25 år, sier Skei - som er ansvarlig for administrasjonen ved kontoret i Oslo - til D2.Hun holder orden på Fredriksens kalender og organiserer møter og arrangementer. I tillegg siler hun ifølge magasinet innkommende henvendelser og videresender dem til Fredriksen - hvor enn han måtte befinne seg.- John Fredriksen og jeg er gode venner og viser hverandre gjensidig respekt. Det har hendt at jeg har sagt til ham: «Det syns jeg du skal gå hjem og sove på». Eller noe enda mindre diplomatisk. Det har han tatt fint, sier Skei.Fredriksen vet å sette pris på Skei. Hun har, som hun ifølge D2 sier, blitt «rikelig belønnet i gode tider». I 2005 ble et av Fredriksens tørrlastskip døpt «Golden Gunn».